Η χορηγία μας στην ομάδα BEAM του ΑΠΘ

BEAM – Beyond Earth Aristotle Missions

https://www.facebook.com/beamauth/posts/681787349195882

23 Νοεμβρίου 2020  · Ευχαριστούμε την εταιρεία Refurbished – μεταχειρισμένοι υπολογιστές – aenaon solutions solutions για την σημαντική συνδρομή τους στην BEAM – Beyond Earth Aristotle Missions για την φετινή διαστημική χρονιά.

Η Refurbished – μεταχειρισμένοι υπολογιστές – aenaon solutions ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην πώληση και υποστήριξη συστημάτων υπολογιστών, περιφερειακών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα, εξειδικεύεται σε εφαρμογές σχετικές με την ηλεκτρονική παρακολούθηση στόλου και την έκδοση εισιτηρίων σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η Refurbished – μεταχειρισμένοι υπολογιστές – aenaon solutions μας παρείχε ένα ολοκληρωμένο pc desktop, καθώς επίσης και περιφερειακά όπως οθόνες, πληκτρολόγια, ποντίκια και κάρτες γραφικών για τις ανάγκες του εργαστηρίου μας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και της υπηρεσίες της Refurbished – μεταχειρισμένοι υπολογιστές – aenaon solutions στα παρακάτω links :

https://computer-stock.gr/

https://www.facebook.com/metaxeirismenapc/

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας!

About BEAM

Το BEAM (Beyond Earth Aristotle Missions) είναι ένας φοιτητικός σύλλογος διαστημικής τεχνολογίας που ιδρύθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Η ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2018 από φοιτητές μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Μέλη του συλλόγου μπορεί να είναι φοιτητές από όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου, που είναι πρόθυμοι και παρακινημένοι να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε νέες ιδέες, επεκτείνοντάς τις τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μια ερευνητική κοινότητα που πρόκειται να συμμετάσχει σε διαστημικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο παρέχοντας νέες ιδέες, πειράματα και καινοτόμες λύσεις σε θέματα διαστημικής τεχνολογίας. Μία κοινότητα για να εκπαιδεύσει, να παρακινήσει και να εξοικειώσει νέους μηχανικούς με τη διαστημική τεχνολογία και τη φυσική. Η BEAM πέτυχε τον στόχο της με τη φετινή συμμετοχή στον Κύκλο 12 του προγράμματος BEXUS / REXUS.

Παρόλο που η ομάδα είναι ενεργή μόνο για σχεδόν 1 έτος, η BEAM κατάφερε να είναι η πρώτη ελληνική φοιτητική ομάδα που επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα REXUS / BEXUS, οργανωμένη και υποστηριζόμενη από μερικά από τα πιο γνωστά διαστημικά πρακτορεία και ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη, όπως το ESA , SSC, SNSA, DLR και ZARM, με το πείραμα που ονομάζεται SHADE (SDR Helix Antenna Deployment Experiment).

Το SHADE θα είναι μέρος του στρατοσφαιρικού μπαλονιού της SSC και θα πετάξει σε απόσταση ~ 35km, περιπλανιέται γύρω από τη στρατόσφαιρα σε πλήρη λειτουργία. Η εκτόξευση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο Kiruna της Σουηδίας.
Πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μια ερευνητική κοινότητα που πρόκειται να συμμετάσχει σε διαστημικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο παρέχοντας νέες ιδέες, πειράματα και καινοτόμες λύσεις σε θέματα διαστημικής τεχνολογίας. Μία κοινότητα για να εκπαιδεύσει, να παρακινήσει και να εξοικειώσει νέους μηχανικούς με τη διαστημική τεχνολογία και τη φυσική.

http://www.beam.web.auth.gr

Αφήστε μια απάντηση