Το προφίλ της aenaon solutions

σχετικά με μας….

επιχείρηση ιδρύθηκε το 2007 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην πώληση  και υποστήριξη συστημάτων υπολογιστών, περιφερειακών και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στον Ελλαδικό χώρο.  Από το 2012 στην γκάμα των προϊόντων προστέθηκαν Refurbished – ανακατασκευασμένα συστήματα από τα κορυφαία brands διεθνώς, όπως Dell, HP, Lenovo, IBM, Fujitsu και Apple Παράλληλα, η εταιρεία εξειδικεύεται σε εφαρμογές σχετικές με την ηλεκτρονική παρακολούθηση στόλου και την έκδοση εισιτηρίων σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για τη βέλτιστη λειτουργία της η επιχείρηση διαθέτει:
  •         Οργανωμένη αποθήκη εντός των εγκαταστάσεών της για την άμεση αποστολή των προϊόντων στο πελατολόγιό της.
  •         Ηλεκτρονικό κατάστημα (Β2C), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://computer-stock.gr/, το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, διαθεσιμότητα, τιμές και δίνει τη δυνατότητα   στον πελάτη να θέτει ηλεκτρονικά τις παραγγελίες του και να ελέγχει την πορεία εξέλιξής τους. Η εφαρμογή διαθέτει εξατομικευμένη πληροφόρηση για οικονομικά θέματα και ιστορικό παραγγελιών.
  •         Εξειδικευμένο προσωπικό για τη σχεδίαση των βέλτιστων λύσεων  σε συνεργασία με τους συνεργάτες (pre-salessupport) και τεχνικό τμήμα για την κάλυψη τεχνικών θεμάτων.
  •         Συνεργασία μακράς πνοής με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού για την επιλογή και τον διαρκή εμπλουτισμό της γκάμας των προιόντων της.
  •         Οργανωμένο τμήμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών.
  •         Η εταιρεία έχει καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ISO9001:2008

         – See more at: https://aenaon.net.gr/

Η εταιρεία από την ίδρυσή της επενδύει στις μακρόχρονες και διαρκείς σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της έχοντας ως  θεμελιώδεις αρχές την αξιοπιστία, την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό. Η στόχευσή της είναι η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και η αναβάθμιση των προιόντων και υπηρεσιών της.

μεταχειρισμένοι υπολογιστές-aenaon solutions-refurbished computers-forologikoi mhxanismoi-μεταχειρισμένα pc-laptops-servers
μεταχειρισμένοι υπολογιστές-aenaon solutions-refurbished computers-forologikoi mhxanismoi-μεταχειρισμένα pc-laptops-servers-κλείσιμο-παύση φορολογικών μηχανισμών-USB token για ψηφιακή υπογραφή