Συχνές Ερωτήσεις

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard μέσω της πύλης πληρωμών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα πιό σύγχρονα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η πληρωμή με κάρτα πραγματοποιείται μέσω της πύλης πληρωμών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Πληρώνετε με την κάρτα σας μέσω της πύλης πληρωμών Simplify Commerce της Mastercard (Εθνική Τράπεζα Ελλάδος). Υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα των διεθνών σχημάτων Visa, Mastercard, (εκδόσεως της Εθνικής Τράπεζας ή τρίτων Τραπεζών), JCB . Δεν υποστηρίζει πληρωμή με δόσεις. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε κατά την διαδικασία πληρωμής της παραγγελίας σας. τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας και για την ταυτοποίηση θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Για την δική σας ασφάλεια σε αυτή την περίπτωση της πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική σας κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή. Εάν η παραγγελία πραγματοποιηθεί σε στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρικής πιστωτικής κάρτας, για την ταυτοποίηση. με την κάρτα και την ταυτότητα του.

Ισχύει μόνο για αποστολές μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier). Πληρώνετε τον ταχυμεταφορέα, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις όλες τις πρωτεύουσες νομών και τις μεγάλες πόλεις όπου είναι δυνατόν να γίνει αποστολή με Courier και για δέματα που δεν ξεπερνούν τα 8kg, και για παραγγελίες που το συνολικό πόσο είναι έως 500€ (με ΦΠΑ).
Σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική διατάξη, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ μέσω τραπεζικών συναλλαγών με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της aenaon solutions ΑΕ
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το κατάστημά μας δέχεται επιστροφές εμπορευμάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προυπόθεση το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο, όπως αρχικώς σας παραδόθηκε. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείται να ζητήσετε την αγορά κάποιου άλλου προϊόντος  ή και την άμεση επιστροφή των χρημάτων σας. Η διαδικασία προβλέπει την ενημέρωση και έγκριση από εμάς της επιστροφής του προιόντος. Εξαίρεση στα προηγούμενα αποτελούν όλα τα προϊόντα  η παραγγελία των οποίων πραγματοποιήθηκε μετά από δική σας εντολή. Τα έξοδα μεταφοράς των προιόντων προς επιστροφή επιβαρύνουν τον Αγοραστή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μαζί με το προϊόν να επιστραφεί και το πρωτότυπο παραστατικό Αγοράς εφόσον πρόκειται για πώληση σε ιδιώτη ή στην περίπτωση πώλησης σε εταιρεία να συνοδεύεται από το κατάλληλο παραστατικό διακίνησης προς πίστωση.

Ο όρος Refurbished, αναφέρεται σε οποιονδήποτε μεταχειρισμένο εξοπλισμό από επώνυμο κατασκευαστή (υπολογιστή σταθερό, laptop, server, εκτυπωτή κτλ,), ο οποίος έχει ανακατασκευαστεί και ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την χωρίς προβλήματα λειτουργία του.

Υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις- Grade’s, οι οποίες σχετίζονται με την ποιότητα της εμφάνισης και λειτουργίας του μεταχειρισμένου Refurbish προιόντος.

Grade A – Άριστος Τεχνικός Έλεγχος – Βαμμένο – Συσκευασμένο

Grade Β – Καλός Τεχνικός Έλεγχος

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την aenaon solutions sa διαθέτουν μία περίοδο ισχύος της εγγύησης καθώς και όρους με τους οποίους παρέχεται η εγγύηση αυτή. Σας συνιστούμε πάντα την προσοχή σας στους όρους και τις συνθήκες εγγύησης των κατασκευαστών για τα προιόντα που επιλέγετε.

Αναλυτικά:

Όλα τα καινούρια προϊόντα που πωλούνται από την aenaon solutions sa καλύπτονται από τη νόμιμη 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά. Η εγγύηση συνήθως παρέχεται από τα επισκευαστικά κέντρα των εταιρειών, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στην καρτέλα του προιόντος.

Όλα τα Refurbished μεταχειρισμένα προιόντα των οποίων έχει ήδη λήξει η εγγύηση καλής λειτουργίας του αρχικού κατασκευαστή, καλύπτονται χωρίς χρεώση από την εκτεταμένη εγγύηση της aenaon solutions sa όπως αυτή αναγράφεται στις πληροφορίες εγγύησης  του προιόντος.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται ακύρωση παραγγελίας προιόντος, με την προυπόθεση ότι η παραγγελία για το προιόν δεν έχει γίνει κατόπιν συγκεκριμένης εντολής του Πελάτη. Σε διαφορετική περίπτωση κάθε πελάτης της anenaon solutions Α.Ε. έχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας του την ίδια ημέρα που έχει γίνει η καταχώρησή της και πρίν την αποστολή της. Ο πελάτης οφείλει να γνωστοποιήσει την επιθυμία για ακύρωση της παραγγελίας που έχει καταχωρηθεί, με την αποστολή email ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 547569.

Οι χρεώσεις αποστολής της παραγγελίας σας, υπολογίζονται αυτόματα κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας, μετά την εισαγωγή του ΤΚ (Ταχυδρομικού Κώδικα) της διεύθυνσης αποστολής.

Τρόποι πληρωμής

α) Πληρωμή μέσω Χρεωστικής/Πιστωτικής Κάρτας: Πληρωμή με κάρτα μέσω της πύλης πληρωμών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Πληρώστε με την κάρτα σας μέσω της πύλης πληρωμών Simplify Commerce της Mastercard (Εθνική Τράπεζα Ελλάδος). Υποστηρίζει οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα των διεθνών σχημάτων Visa, Mastercard, (εκδόσεως της Εθνικής Τράπεζας ή τρίτων Τραπεζών), JCB . Δεν υποστηρίζει πληρωμή με δόσεις.

β) Πληρωμή μέσω Τράπεζας, με κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας μας ( Internet Banking).

γ) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή), στις περιοχές που είναι δυνατόν.

δ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας, με μετρητά για ποσό μικρότερο των 500€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ενημερωθείτε αναλυτικά από τους όρους χρήσης στην ενότητα Πληροφορίες Παράδοσης – Αποστολής.

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του e-shop και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση  κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του https://computer-stock.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα https://computer-stock.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του https://computer-stock.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο https://computer-stock.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με μόνο σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης και της έκδοσης των νόμιμων προβλεπόμενων παραστατικών πώλησης και διακίνησης των προϊόντων που αγοράσατε. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.

Ναί. Φυσικά είναι δυνατόν να εκδοθεί Τιμολόγιο-Δελτίο Αποστολής για εταιρείες, εφόσον δηλώσετε την πρόθεσή σας κατά την διαδικασία καταχώρησης της παραγγελίας σας, και συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του νόμιμου παραστατικού. Σε άλλη περίπτωση θα εκδοθεί νόμιμο παραστατικό Απόδειξης Λιανικής  Πώλησης.