ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ – ΠΑΥΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

fiscal box DM series

   Η aenaon solutions διαθέτει εξουσιοδοτημένο έμπειρο τεχνικό τμήμα για την εγκατάσταση, επισκευή, και κλείσιμο – παύση  των φορολογικών μηχανισμών fiscal box DM-100, DM-1000, DM-2000.

Αναλαμβάνουμε το κλείσιμο, παύση του φορολογικού μηχανισμού, λόγω πλήρωσης μνήμης Ζ ή λόγω διακοπής εμπορικής δραστηριότητας καθώς και την ανάγνωση της φορολογικής μνήμης. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας τόσο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και Πανελλαδικά κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Λίστα υποστηριζόμενων φορολογικών μηχανισμών
Είμαστε επίσης εξουσιοδοτημένοι για την εγκατάσταση, επισκευή και κλείσιμο, κατάργηση των παρακάτω φορολογικών μηχανισμών
  • AlgoBox Plus, NET
  • Solidus DATECS Sbox-II
  • Casio FP-500, FP-600, FP-700
  • Proline 650, 750
  • SAMTEC SPS-4000

Υπάρχει η δυνατότητα της σύνδεσης του φορολογικού μηχανισμού με εφαρμογή SAP (τύπου Β), Oracle. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

αποστολή αιτήματος service φορολογικού μηχανισμού

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, με τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας το μοντέλο του φορολογικού μηχανισμού καθώς και μια συνοπτική περιγραφή του προβλήματος του φορολογικού μηχανισμού ή της υπηρεσίας που επιθυμείτε και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας για να σας δώσουμε προσφορά για τις παρεχόμενες από εμάς υπηρεσίες.

captcha