Εγγύηση προϊόντων

μεταχειρισμενοι-υπολογιστες-aenaon-solutions-refurbished-computers-forologikoi-mhxanismoi

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από την aenaon solutions sa διαθέτουν μία περίοδο ισχύος της εγγύησης καθώς και όρους με τους οποίους παρέχεται η εγγύηση αυτή. Σας συνιστούμε πάντα την προσοχή σας στους όρους και τις συνθήκες εγγύησης των κατασκευαστών για τα προϊόντα που επιλέγετε.

Αναλυτικά:

Όλα τα καινούρια προϊόντα που πωλούνται από την aenaon solutions sa καλύπτονται από τη νόμιμη 2ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, εκτός αν αναγράφεται διαφορετικά. Η εγγύηση συνήθως παρέχεται από τα επισκευαστικά κέντρα των εταιρειών, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στην καρτέλα του προϊόντος. 

Όλα τα Refurbished μεταχειρισμένα προϊόντα των οποίων έχει ήδη λήξει η εγγύηση καλής λειτουργίας του αρχικού κατασκευαστή, καλύπτονται χωρίς χρέωση από την εκτεταμένη εγγύηση της aenaon solutions sa όπως αυτή αναγράφεται στις πληροφορίες εγγύησης  του προϊόντος.

Επιστροφές προϊόντων

Το κατάστημά μας δέχεται επιστροφές εμπορευμάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς με την προϋπόθεση το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, αχρησιμοποίητο, σφραγισμένο, όπως αρχικώς σας παραδόθηκε και χωρίς να έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ζητήσετε την αγορά κάποιου άλλου προϊόντος  ή και την άμεση επιστροφή των χρημάτων σας. Η διαδικασία προβλέπει την ενημέρωση και έγκριση από εμάς της επιστροφής του προϊόντος. Εξαίρεση στα προηγούμενα αποτελούν όλα τα προϊόντα  η παραγγελία των οποίων πραγματοποιήθηκε μετά από δική σας εντολή. Τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων προς επιστροφή επιβαρύνουν τον Αγοραστή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μαζί με το προϊόν να επιστραφεί και το πρωτότυπο παραστατικό Αγοράς εφόσον πρόκειται για πώληση σε ιδιώτη ή στην περίπτωση πώλησης σε εταιρεία να συνοδεύεται από το κατάλληλο παραστατικό διακίνησης προς πίστωση.

 Παράδοση – Αποστολή – Τρόποι πληρωμής

Συσκευασία – Αποστολή Κάθε προϊόν, συσκευάζεται προσεκτικά και αποστέλλεται συνήθως τη δεύτερη εργάσιμη ημέρα, μετά την αγορά σας. Όταν το προϊόν που έχετε παραγγείλει είναι άμεσα διαθέσιμο ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία του και την αποστολή του είναι 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες. Για τη μεταφορά των προϊόντων χρεώνεστε με τα έξοδα αποστολής, και πιθανόν με κάποιες επιπλέον επιβαρύνσεις που εξαρτώνται από τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε, τα οποία προστίθενται στην τιμή των προιόντων. 

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Comodo.) Η καταχώρηση των στοιχείων και η χρέωση της κάρτας Visa ή Mastercard γίνεται απευθείας στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών  της Τράπεζας Πειραιώς. Η ιστοσελίδα μας διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL από την Comodo το οποίο  διασφαλίζει το απόρρητο της επικοινωνίας. Το https://computer-stock.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.  Για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που εισάγετε παραγγελία.  Όταν καταχωρείτε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το συνολικό ποσό της δεσμεύεται προσωρινά από το πιστωτικό όριο της κάρτας σας. Η χρέωση στην κάρτα πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας.

β) Αντικαταβολή. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας, έως του ποσού των 500€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για αγορά από ιδιώτη.

δ) Πληρωμή μέσω Τραπέζας, με μεταφορά του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας (έμβασμα ή ηλεκτρονική μεταφορά – e-banking).